Una Hello Kitty molt princesa per la Valentina

Bona tarda,
Avui us deleïtem amb un vestidet que ha fet la Menchu, que de veritat quina autèntica crack, moltes gràcies per tot, ja que entre moltes altres coses ho ha fet quasi tot per la néta de la Montse, la futura Valentina...i que aquesta setmana sembla que ja piqui a la porta dient que vol sortir.

Bé, en aquest cas us mostrem un vestidet per a un peluix gegant, la famosa Hello Kitty, que mireu com anava de sèrie abans, com si fos una picapiedra xinesa, amb un volant una mica massa rococó, estil  xoni-pelut i amb un teixit de vellut un pèl desfasat. En definitiva, una Kitty poc agraciada.



I ara... que sembla una princeseta, amb una tela de Sangem Labors estampat amb motiu de princeses a color rosa i detalls amb tonalitats càlides, acabat de ganxet en blanc i una cinteta lila a conjunt amb el llacet de la diadema. Tot un canvi radical de personalitat de la nina que ara, si que si, és la nina de la Valentina, la princeseta de la casa.






I si vosaltres voleu peronalitzar la nineta o peluix dels més menuts de la casa ja sabeu contacteu amb nosaltres a botiga@sangemlabors.com i us informarem. 

Salut i bona setmana,
Sangem Labors.

Comentaris

Entrades populars