Un aniversari diferent by Sangem Labors

Bon dia a tothom,
Primera setmana de confinement i us volem mostrar una samarreta feta per la petita Valentina, néta de la Montse, que el passat dia 16/03 va complir 3 anyets...

Va ser un aniversari diferent que no oblidarem mai i que fa enfortir encara més els llaços i a disfrutar de la casa que en els dies frenètics i de treball constant no ens deixen disfrutar prou de la llar que un ha fet seva. Així que treïem la part positiva d'un confinament que mai haviem viscut i esperem no tornar-lo a viure.



Bé, aquesta samarreta feta amb tècnica Patchwork amb el dibuix de la  careta de la minnie, llaç característic i el nom de la petita Valentina amb el número 3 entre orella i orella, fan un samarreta super xula que per desgràcia ella encara no l'ha pogut dur el dia de l'aniversari però que se la posarà tan bon punt torni tot a la normalitat.

Gràcies Montse Cortina i Àngels per la samarreta i us desitgem una molt bona setamana de confinament...Ja sabeu si voleu fer labors contacteu amb nosaltres a través del mail a botiga@sangemlabors.com.

Salut i bona setmana,
Sangem Labors

Comentaris

Entrades populars