Tornem a activar-nos amb un camí de llit marítim

 Bon dia a tots/es,

Avui ens posem ja en marxa al Blog i RRSS...Us informem que ja tenim oberta la botiga, però només  atendrem amb cita prèvia demanant-la via mail botiga@sangemlabors.com, en hores convingudes, preferiblement els dimecres. 

També dir-vos que s'han iniciat les classes de Punt i de Patchwork en grups de 4/5 persones mantenint les distàncies de seguretat i prenent totes les mesures higièniques que requerixen les autoritats sanitaries. 

En quan a horaris i classes, els dilluns fem Patchwork de 17h a 19h, dimarts hi ha dos grups de Punt, de 10.30h a 12.30h i de 16h a 18h, i de Patch de 18.30h a 20.30h. Dijous classe de Patchwork de 10.30h a 12.30h, de 16h a 18h i de 18.30h a 20.30h. Us recordem que dilluns matí i divendres, tot el dia, romandrem tancats. 

Bé, i com a cada post, us volem mostrar un camí de llit estil Patchwork molt mariner que ha fet la Mª Teresa, tota una cucada com queda col.locat al llit a joc amb vistes al mar. Bona feina Mª Teresa. 

Comentar-vos per acabar que estem en un any complicat i que no sabem com anirà evolucionant el maleït virus COVID-19. Tan és així, que no sabíem si tornaríem a obrir o decidíem tancar. Però, gràcies a les vostres mostres de suport i les ganes de venir als tallers, han fet que la Montse segueixi amb la mateixa il.lusió de veure'us i de seguir fent de Sangem Labors molt més que una tenda de Labors, més ben dit, un Club Social que sense vosaltres no seria possible. 

Gràcies per la vostra persistència, perseverança i col.laboració.

Salut i endavant,

Sangem Labors.

Comentaris

Entrades populars