Un 2021 amb grans somriures by Sangem Labors

 Bona nit a totes,

Avui us volem donar esperança i ànims en aquesta època en què totes les notícies dels voltants són dolentes. Telenotícies, programes TV, radio i premsa estan cada dia donant, per desgràcia, pèssimes notícies de l'evolució de la pandèmia. 

Però nosaltres al nostre rotllo, a l'alegria de la Montse, una dona amb empenta i energia positiva que ha volgut que a la seva tenda es respiri bon ambient. Deixar els problemes a casa i venir a disfrutar i gaudir de les classes de labors. Tant és així, que quan la tenda es troba tancada, des de ja fa un parell de mesos, a la persiana posa ben clar "Regalem somriures" amb colors vius i plens de vida. Doncs si, efectivament, a la tenda de la Montse es regalen somriures i molta felicitat perquè fem allò que tan ens agrada i gaudim del present que ens toca viure.

Com que estan les classes de tots els dies molt ocupades, i degut al COVID no ens permet ampliar-les, si voleu assistir-hi contacteu amb nosaltres a botiga@sangemlabors.com i us informariem en cas que hi hagués alguna baixa.


Salut i bona setmana,

Sangem Labors.

Comentaris

Entrades populars